

Schedule of Events (subject to updates)

Monday -	Septem	ber 1	l, 2025
----------	--------	-------	---------

8:30 AM – 4:00 PM CRS Divorce Specialist Certification Course (additional fee/pre-registration required)

- Providence Ballroom

9:00 AM - 12:00 PM A & O Meeting* – Sharon 1:00 PM – 4:00 PM Finance Meeting* – Sharon

4:15 PM – 5:00 PM Leadership Team Meeting* – Sharon 6:30 PM President's Dinner (by invitation only)

Tuesday - September 2, 2025

8:00 AM – 8:00 PM	Registration Desk Open – Portman Promenade

8:30 AM – 11:45 AM Executive Committee* - Sharon

9:00 AM – 11:30 AM WCR Governing Board Meeting – Uptown I & II 12:30 PM – 2:00 PM WCR General Membership Meeting - Uptown I & II

12:00 PM – 2:00 PM Presidents/ Presidents-Elect Forum - Providence Ballroom

2:00 PM – 3:30 PM RRC Membership Meeting – Uptown III

3:00 PM – 4:00 PM First Time Attendee Orientation – Providence Ballroom

5:30 PM – 7:30 PM Expo Grand Opening - Evening in the Expo (heavy hors d'oeuvres and cash bar) –

Grand & Grand Promenade

Wednesday, September 3, 2025

7:30 AM – 4:30 PM	Registration Desk Open – Portman Promenade
7:15 AM – 8:15 AM	Breakfast (optional ticketed event) - Uptown

9:00 AM – 11:00 AM KEYNOTE and REALTOR® of the Year Ceremony, Charlotte Convention Center –

Richardson Ballroom (West Wing)

11:00 AM - 2:00 PM Expo Open

11:30 AM – 1:30 PM Lunch in the Expo – Grand & Grand Prom

12:00 PM – 1:15 PM Advisory Council* Sharon Room

1:00 PM – 4:00 PM Broker CE- Sponsored by the Broker Council (3 hours) – Uptown

1:15 PM - 2:15 pm Insurance Trustees* Sharon Room

1:30 PM – 3:00 PM The Other 'Al' – Accessibility Issues (1.5 hours) – Providence I

2025 Economic Update (1.5 hours) – Providence II

Financial Planning (1.5 hours) – Providence III

3:15 PM – 4:45 PM **Steal These Ideas!** – Providence I

Power of Video Storytelling - Sponsored by YPN (1.5 hours) - Providence II

Property Management - Sponsored by the Property Management Committee -

Providence III

4:30 PM – 5:30 PM Happy Hour in the Expo (Grand – 1 drink ticket per attendee then cash bar)

6:00 PM – 10:00 PM NASCAR Event hosted with YPN (ticketed event)



2025 Annual Conference & Expo Preliminary Schedule of Events Updated 6-16-25

Thursday -	Septem	ber 4.	2025
------------	--------	--------	------

marcaay coptomizer i	,
7:15 AM – 4:00 PM	Registration Desk Open – Portman Promenade
7:15 AM – 8:00 AM	Breakfast (optional ticketed event) – Uptown
8:30 AM – 9:30 AM	MLS Forum – Uptown
8:30 AM - 10:00 AM	Thrive Through the Shift (1.5 hours) – Providence I
	Leadership Training - Ron Phipps (1.5 hours) – Providence II
	Technology Training - Sponsored by Technology Forum (1.5 hours) - Providence III
9:30 AM - 10:30 AM	AE Forum – Uptown (1 hour)
10:30 AM - 12:00 PM	Survey 101 - Knowledge is Power
	- sponsored by Housing Opportunity Committee (1.5 hours) – Providence I
	CE Session (1.5 hours) – Providence II
	Finish Strong: Maximize Productivity & Pipeline in Q4 (1.5 hours) – Providence III
	State & Local Forum – Grand
11:15 AM – 1:15 PM	Lunch – On Your Own
1:15 PM – 1:45 PM	State Directors Training - Grand
1:15 PM – 2:45 PM	Commercial - Part 1 (1.5 hours) – Providence I
	Social Media Wave: Riding the Digital Trends (1.5 hours) – Providence II
1:45 PM – 2:45 PM	State Directors Forum - Grand
2:45 PM – 4:45 PM	Candidate Forums - Grand
3:00 PM - 4:30 PM	Commercial - Part 2 (1.5 hours) – Providence I
	How Not to Be a Robot in a Digital World (1.5 hours) – Providence II
4:45 PM - 5:15 PM	CCRC Meeting - Kings Room
4:45 PM – 5:45 PM	GAR 2025 Honors Reception (by invitation only) - Harris
	Leadership Academy Reception (by invitation only) – Providence Promenade
	GRI Reception (by invitation only) – Providence III
7:00 PM – 10:00 PM	RPAC Fundraiser – Grand Ballroom (optional ticketed event)

Friday - September 5, 2025

Bold submitted for CE *Closed Meeting

inday coptombol o, zozo	
7:30 AM – 9:15 AM	Registration / Information Desk – Portman Promenade
7:30 AM – 9:15 AM	Board of Directors Breakfast - Providence I & II
8:15 AM – 9:00 AM	Region Caucuses
	Region 1
	Region 2
	Region 3
	Region 4
	Region 5
	Region 6
	Region 7
	Region 8
	Region 9
	Region 10
	Region 11
	Region 12
	Region 13
8:45 AM – 9:15 AM	Board of Directors Check-In – Grand Promenade
9:15 AM – 12:00 PM	Board of Directors Meeting – Grand Ballroom